Appartement 2 (6/8 personen)

In het voormalige vrachtruim van het schip is het tweede appartement gesitueerd. Voorin bevindt zich de doucheruimte met daarin twee douches. Op de gang zijn twee toiletten.

Vervolgens komt men in de zeer ruime en ‘loft-achtige’ woonkamer. Hier bevindt zich een royale bank die tevens als bedbank kan dienen. Daarnaast is er een zitgedeelte met twee comfortabele feauteuils en een tafel. Het appartement heeft een 8-persoons eettafel tafel die grenst aan de open keuken. De keuken is voorzien van vaatwasser , dubbele spoelbakken en een ruime koelvriescombinatie. Deze zeer ruime U-vormige keuken is zeer geschikt om voor grotere groepen een heerlijke maaltijd te bereiden.

Achter de woonkamer bevinden zich drie slaapkamers: twee slaapkamer met twee 1-persoons bedden die zowel naar elkaar toegeschoven kunnen worden als los van elkaar neergezet kunnen worden indien meer privacy gewenst is. De derde slaapkamer heeft een 2-persoon bedstede. Elke slaapkamer heeft eigen kastruimte en daarnaast ook nog kastruimte op de gang om kleding in op te bergen.

ugg `ȥ֩` ugg ֩`  㥱å ugg 饦󥸥 ugg ȥå ugg `ҥ륺 ugg ޥ ugg