Ligging

Het ‘Boathotel-Rotterdam’ bevindt zich in hartje centrum van Rotterdam. Midden in de historische haven zijn vrijwel alle bezienswaardigheden die Rotterdam te bieden heeft op loopafstand:

Winkelen

Winkelen in de ‘koopgoot’ of op de Coolsingel: 3 minuten lopen. De zaterdagmarkt bij Blaak: 5 minuten lopen

 

 

 

Cultuur
Cultuur opdoen? Museum ‘De kunsthal’ is 5 minuten en het fameuze ‘Boijmans van Beuningen’ 15 minuten lopen.

 

 

 

Uitgaan
Uitgaan en lekker eten: de Oude Haven (bekend om zijn leuke terrassen en uitzicht op de historische haven) en de Witte de Withstraat (bekend om zijn trendy cafés / bars, restaurants en ‘late-night bars’) zijn ieder 5 minuten lopen. Voor het Luxor theater loopt men de Erasmusbrug over. Dit is ongeveer 10 minuten lopen en met name ‘s avonds is dit een adembenemende belevenis waar elke Rotterdammer trots op is!

 

Historie
Rotterdam is bekend als grootste haven ter wereld. Om de sfeer van oude schepen en de havenindustrie te proeven hoeft men niet eens de deur uit: ‘Boathotel-Rotterdam’ ligt namelijk afgemeerd in het buitenhavenmuseum Rotterdam. Wil men de huidige havens ontdekken dan biedt rondvaartbedrijf Spido een leuke havenrondvaart aan met meerdere afvaarten per dag. De afvaartplek is op 5 minuten loopafstand van de boot. Echter, ook ‘Boathotel-Rotterdam’ kan geboekt worden voor een privé rondvaart in de havens.

 

Kortom: centraler dan deze plek kun je gewoon niet zitten!

‘Boathotel-Rotterdam’ is ideaal gelegen qua openbaar vervoer. Zowel de metro als het treinstation bevinden zich namelijk op 3 minuten loopafstand van de boot. Voor het parkeren van auto’s is er de mogelijkheid om dit op de openbare weg te doen, maar tevens is er een overdekte en bewaakte parkeergarage op 200 meter loopafstand indien men tijdens het verblijf geen gebruik van de auto wenst te maken.

 

ugg `ȥ֩` ugg ֩`  㥱å ugg 饦󥸥 ugg ȥå ugg `ҥ륺 ugg ޥ ugg