Varen

‘Boathotel-Rotterdam’ is een varend klassiek schip dat afgelopen jaar aan een tweede leven is begonnen als luxe groepshotel-accommodatie. Overal waar water is kan het schip komen. Dus wilt u tijdens uw verblijf naast Rotterdam ook nog andere leuke plekken in de omgeving ontdekken, dan kunt u dit combineren met een leuke vaartocht:

Dordrecht
Op twee uur varen van Rotterdam staat u in het historische Dordrecht: deze stad is adembenemend! Met zijn drie oude stadshavens die zich in het oude centrum van de stad bevinden ademt deze stad één en al scheepshistorie uit.

De stad wordt geroemd om zijn vele leuke kleine restaurants en cafe’s en boetiek-achtige winkeltjes. Op de weg naar Dordrecht toe passeren we de hedendaagse havenactiviteiten: scheepswerven, overslag en industrie.

 

Schoonhoven
Wil men een mooie tocht over de rivier maken en genieten van de natuur dan is een vaartocht naar Schoonhoven aan te raden. Via de kronkelige Lek , met daaraan vele dijkhuisjes en pitorekse plaatsjes komt men aan in het historische Schoonhoven.

Dit kleine stadje, omringd door oude stadsmuren, staat bekend om zijn edelsmeden. Hier kan men een rondleiding doen en dit oude ambacht beleven. De vaartocht naar Schoonhoven duurt ongeveer drie uur.

 

Rondvaart haven Rotterdam
Wilt u een privé-rondvaart in de grootste havens ter wereld? Dat kan natuurlijk. Onze schipper vaart u graag vlak langs de grootste containerschepen ter wereld. In de havens is het een komen en gaan van grotere en kleinere (zee-)schepen. Dit is een belevenis die u eigenlijk niet mag missen als u in Rotterdam bent geweest.

 

De hierboven gegeven suggesties zijn slecht een kleine greep van wat er zoal mogelijk is. In overleg met u bepalen we graag een leuke tocht of route voor uw groep. U kunt er voor kiezen om ‘s nachts ergens te blijven overnachten , maar ook dagtochten met een terugkeur ‘s avonds in Rotterdam zijn mogelijk.

‘Boathotel-Rotterdam’ is in heel Nederland te boeken als charterschip of overnachtingsaccommodatie voor groepen.

ugg `ȥ֩` ugg ֩`  㥱å ugg 饦󥸥 ugg ȥå ugg `ҥ륺 ugg ޥ ugg